NL EN
NL EN
@ease logo
Groen getekend cirkeltje

Nieuws

Verhuizing @ease Heerlen!

Verhuizing @ease Heerlen

Oranje Nassaustraat 23A wordt het nieuwe thuis van @ease Heerlen, Queer Parkstad en COC Limburg. Na een gezamenlijke zoektocht onder leiding van de gemeente Heerlen en ondersteuning van Stichting Streetwise voldoet dit pand aan de wensen van alle partijen. Het gebouw is op 27 juni feestelijk geopend door wethouder Arlette Vrusch (Welzijn, Jeugd en Inclusie Gemeente Heerlen). Tijdens de opening werd de nieuwe naam van het pand – Central P@rq – onthuld. Neem hier een kijkje bij de feestelijke opening.

Win-win-win voor alle partijen

Wethouder Arlette Vrusch:

"Het is een win-win-win voor alle partijen. Ik ben blij dat er een pand is gevonden dat perfect past bij de diverse wensen en behoeften. Een uitvalsbasis voor Queer Parkstad en COC Limburg in o­nze stad is daarom een belangrijke mijlpaal. Het is een pand waar iedereen welkom is en zich gehoord en gezien mag voelen. Bij @ease kunnen jongeren op een laagdrempelige manier terecht om te praten over hun problemen. Op deze nieuwe plek, centraal in de stad, wordt @ease beter bereikbaar. Tegelijkertijd willen wij een inclusieve gemeente zijn waar iedereen zich thuis voelt. Ik ben heel blij dat deze 3 partijen de handen ineen hebben geslagen. Door samen te werken en de subsidiegelden samen te voegen is het mogelijk om dit mooie pand te betrekken."

Vanaf 4 juli 2024 is @ease in Heerlen geopend op woensdagmiddag in jongerencentrum The Break en op donderdagmiddag in het nieuwe pand aan de Oranje Nassaustraat. Kijk op onze website voor de openingstijden en volg ons op Instagram (@ease_heerlen).

Groene lijn