knop nederlands button english
knop nederlands button english

Vrijwilliger worden bij @ease?


Misschien wil je ervaring opdoen in het voeren van (chat)gesprekken met jongeren. Of je vindt het leuk om onze vrijwilligers te begeleiden als professional. Ook als je jonger bent dan 18 jaar, kun je bij @ease aan de slag. Jouw mening, over hoe we jongeren goed kunnen bereiken en hoe @ease goed blijft aansluiten op wat jongeren willen, vinden we namelijk heel belangrijk. Wat je achtergrond of motivatie ook is, @ease komt graag met je in contact. Op dit moment zijn wij op zoek naar de volgende mensen:

Gezocht: enthousiaste vrijwilligers bij @ease 18+

Samen met andere vrijwilligers voer je gesprekken met jongeren die bij ons langskomen of met ons willen chatten. Vooraf krijg je een training in de @ease-gesprekstechnieken. Goed luisteren staat hierbij centraal. Ook leer je hoe je signalen kunt herkennen die wijzen op eventuele ernstige psychische problemen. Je krijgt goeie begeleiding van onze professionals. Meedenken en jongeren informeren over @ease is part of the job. Misschien heb je wel een goed idee hierover? Staan we zeker voor open, dus twijfel niet om contact met ons op te nemen.

Kijk hier voor de volledige vrijwilligersvacature. Wij ontvangen graag een mail met jouw motivatie én je CV via de @ease locatie van jouw keuze: (maastricht@ease.nl, amsterdam@ease.nl, heerlen@ease.nl, rotterdam@ease.nl of groningen@ease.nl).


Wil je meer informatie? Neem dan zeker contact met ons op via email of loop gewoon eens binnen. Let op: Voordat je vrijwilliger wordt bij @ease volg je onze verplichte (gratis) tweedaagse vrijwilligerstraining. Kijk hier [data 2021 binnenkort beschikbaar] wanneer er weer trainingen zijn gepland voor jouw favoriete locatie.


Gezocht: jongeren die willen meedenken met @ease

Ben jij tussen de 15 en 25 en wil je meepraten, meedenken en adviseren over het onderwerp ‘jongeren en mentale gezondheid’ en de rol van @ease hierin, sluit je dan aan bij de jongerenraad van één van onze locaties. Goeie zorg voor jongeren kan alleen als jongeren zelf ook actief kunnen meedenken hierover. We vinden jouw mening dus heel belangrijk!

Klik hieronder op de vestiging van je keuze voor meer informatie.

Amsterdam
Maastricht en Heerlen
Groningen

Gezocht: professionals voor @ease

Bij een @ease vestiging werken (vooral) jonge vrijwilligers en ervaringsdeskundigen samen met professionals uit de sociaalmaatschappelijke- en gezondheidszorg. Als professional heb je een coachende rol naar onze vrijwilligers, geef je advies en intervenieer je in een gesprek als de situatie daar om vraagt. Past deze rol jou als professional? En wil je je vrijwillig of via je huidige werkgever inzetten voor jongeren? Klik dan hier voor onze vacature voor professionals. Neem contact op met de vestiging van je keuze en dan plannen we een kennismakingsgesprek. Let op: Voordat je professional wordt bij @ease volg je – net als onze vrijwilligers - onze tweedaagse vrijwilligerstraining. Kijk hier [data 2021 binnenkort beschikbaar] wanneer er weer trainingen zijn gepland voor jouw gewenste locatie.

Vacature landelijke programmamanager

Landelijke programmamanager met hands-on mentaliteit en betrokkenheid bij mentale gezondheid van jongeren voor Stichting @ease (per direct beschikbaar).

Stichting @ease is op zoek naar een tijdelijke landelijke programmamanager met grote betrokkenheid (en bij voorkeur ervaring) bij het thema mentale gezondheid en jongeren. De rol van de landelijke programmamanager kan gezien worden als voorbereidend aan de komst van de Algemeen Directeur van @ease per januari 2022. De looptijd van deze vacature is daarmee minimaal 6 maanden en het tijdsbeslag is 3 dagen per week. Meer informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure lees je in dit informatiememorandum.