knop nederlands button english
knop nederlands button english

Heerlen


@ease Heerlen
Kloosterweg 1 (ingang gebouw Carbon6)
6412 CN Heerlen
heerlen@ease.nl


Tijdens onze openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar via nummer: 043 - 205 81 06 of 06 – 82410040.

Kijk hier voor onze openingstijden.


Je kunt gewoon langskomen. Zo vaak als je wilt. Een afspraak maken hoeft niet, maar mag natuurlijk wel.

Kom je naar @ease Heerlen dan mag je je óf even melden bij de portier óf even een appje sturen naar onze mobiel (06 – 82 4100 40) als je bij de deur bent. Wij halen je dan op! Het gebouw waar we zitten is i.v.m. Corona namelijk nog niet helemaal open. Je kunt ons vinden in het centrum van Heerlen, vlakbij het Centraal Station. We hebben twee gespreksruimtes waar je in alle rust je verhaal kunt doen. Als je samen met iemand anders naar ons toekomt, dan mag diegene natuurlijk met je mee naar de gespreksruimte óf die persoon kan op je wachten in onze ‘huiskamer’. Dat bepaal jij. We snappen dat het best spannend kan zijn als je voor het eerst bij ons langskomt. Dat heeft bijna iedereen. Daarom beginnen we rustig met een kopje koffie of thee en zien we vanzelf wat we voor jou kunnen doen.


Hoe vind ik @ease Heerlen?

We zitten in het gebouw van Carbon6 (Kloosterweg 1 ), op loopafstand van het centraal station. In dit gebouw zitten veel verschillende bedrijven en bijvoorbeeld ook een school Wij zitten in de Z-kern, gedeelte L.


Via de hoofdingang

Als je bij de hoofdingang naar binnen gaat, zie je links van je een koffiebarretje. Jij gaat naar rechts en neemt om de hoek de lift of de trap naar de 2e verdieping. Op de 2e verdieping zie je een grote balie van een andere organisatie. Je hoeft je daar niet te melden, maar gaat de deur in naar de gang waarboven het bordje K staat. Loop verder door deze gang en verder door de deur met het bordje L er boven tot je niet meer verder kunt in de gang: wij vangen je daar op!


Via de zij-ingang

Je kunt ook via de zij-ingang naar binnen. Je loopt dan naar de tweede verdieping. Hier zit ook de ingang van het Citaverde College. Onze deur zit aan de zijkant, onder het bordje L. Onze deur staat open, kom gerust binnen!


Vragenlijst

Als het gesprek klaar is, zullen de vrijwilligers je vragen op een iPad een vragenlijst in te vullen. Dit kan anoniem. De antwoorden worden gebruikt voor onderzoek. We willen bijvoorbeeld graag weten hoe jij @ease gevonden hebt en hoe je het gesprek vond gaan. Jouw mening is belangrijk voor ons. Je kan ons helpen @ease te verbeteren. Mocht je liever niet mee willen werken, dan is dat geen probleem. Je kunt dat gewoon tegen ons zeggen.


Chat

Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag kun je ons ook via de chat bereiken van 15.30 uur tot 18.00 uur.


Vragen over je gezondheid?

Wil je iets weten over je gezondheid? Ga naar www.jouwggd.nl.Direct hulp nodig?

Denk je aan zelfmoord en heb je direct hulp nodig?Veel jongeren vinden het moeilijk om over zelfmoord te praten. Maar we weten dat praten over zelfmoordgedachten heel erg kan opluchten. Het helpt om de eenzaamheid en spanning weg te nemen. Je wordt rustiger. De ander kan je helpen om je gedachten te ordenen. En zal proberen om samen met jou een oplossing te zoeken.


Heerlen open
Heerlen @ease spreekkamer
Dieuwertje

Dieuwertje, vrijwilliger:

" Iedereen verdient het om gehoord te worden!"

Estelle

Estelle, vrijwilliger:

"Ik ben vrijwilliger bij @ease omdat ik graag mensen een luisterend oor wil bieden. Ik weet uit ervaring hoeveel het al kan helpen om bij iemand je hart te luchten."

Meike

Meike, vrijwilliger:

" Vaak is de lastigste stap al gezet als je bij ons binnenloopt! Wij staan klaar om naar je te luisteren en bieden je graag de steun die je nodig hebt."

@ease

@ease:

"Ben je tussen de 12 en 25? Zit je ergens mee? Praten helpt. Kom langs bij @ease. Gratis, anoniem en zonder afspraak."