knop nederlands button english
knop nederlands button english

@ease Rotterdam


Kipstraat 37 (tijdelijk adres)
3011 RS Rotterdam
rotterdam@ease.nl

Tijdens onze openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar via nummer:
06-13485945.

Kijk hier voor onze openingstijden


Je kunt gewoon langskomen. Zo vaak als je wilt. Een afspraak maken hoeft niet, maar mag natuurlijk wel.

Je kunt @ease Rotterdam vinden in het centrum van Rotterdam, in de centrale bibliotheek, aan de Hoogstraat 110. De Bibliotheek ligt op 2 minuten lopen van metro- en treinstation Blaak. Zowel buslijn 48, tramlijn 21 en metrolijnen A, B en C stoppen bij deze halte. In de bieb zitten we op de tweede verdieping bij het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG).

De ingang van de bibliotheek bevindt zich aan de zijde van het marktplein. Je kunt gewoon doorlopen en de roltrap pakken naar de tweede etage. In de hoek vlak bij de kinder- en jeugdboeken zit de ingang van het CJG. Wanneer we open zijn, staat onze banner voor de deur en vind je een van onze vrijwilligers om je welkom te heten. We hebben een gespreksruimte waar je privé en in alle rust je verhaal kunt doen.

Als je samen met iemand anders naar ons toekomt, dan mag diegene natuurlijk met je mee naar de gespreksruimte óf die persoon kan op je wachten in de bibliotheek. Dat bepaal jij. We snappen dat het best spannend kan zijn als je voor het eerst bij ons langskomt. Dat heeft bijna iedereen. Daarom beginnen we rustig met een kopje koffie of thee en zien we vanzelf wat we voor jou kunnen doen.


Vragenlijst

Als het gesprek klaar is, zullen de vrijwilligers je vragen op een iPad een vragenlijst in te vullen. Dit kan anoniem. De antwoorden worden gebruikt voor onderzoek. We willen bijvoorbeeld graag weten hoe jij @ease gevonden hebt en hoe je het gesprek vond gaan. Jouw mening is belangrijk voor ons. Je kan ons helpen @ease te verbeteren. Mocht je liever niet mee willen werken, dan is dat geen probleem. Je kunt dat gewoon tegen ons zeggen.


Chat

Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag kun je ons ook via de chat bereiken van 15.30 uur tot 18.00 uur.


Vragen over je gezondheid?

Wil je iets weten over je gezondheid? Ga naar www.jouwggd.nl.Direct hulp nodig?

Denk je aan zelfmoord en heb je direct hulp nodig?Veel jongeren vinden het moeilijk om over zelfmoord te praten. Maar we weten dat praten over zelfmoordgedachten heel erg kan opluchten. Het helpt om de eenzaamheid en spanning weg te nemen. Je wordt rustiger. De ander kan je helpen om je gedachten te ordenen. En zal proberen om samen met jou een oplossing te zoeken.


@ease Rotterdam @ease vrijwilligers Rotterdam @ease kamer Rotterdam