knop nederlands button english
knop nederlands button english

Amsterdam


@ease Amsterdam
Houtmankade 336
1013 RR Amsterdam
amsterdam@ease.nl


We zijn we iedere maandag en woensdag van 15.00-18.00 open! Een afspraak maken mag, maar hoeft niet. Je kunt gewoon naar binnenlopen.

Op feestdagen is @ease gesloten.


@ease Amsterdam zit in het gebouw van Volta in de Spaarndammerbuurt, tegenover de ingang van het Westerpark. Volta is een podium en popschool voor jongeren. Het valt onder de vleugels van Dock, een organisatie die zich o.a. inzet voor jongeren in de buurt.

Als je bij Volta naar binnengaat, kom je eerst in de centrale wachtruimte. Soms zitten hier kinderen, jongeren of ouders te wachten op muziekles. Je mag meteen doorlopen naar links. Je komt dan in de grote podiumzaal. Dit is de wachtruimte van @ease. De vrijwilligers vangen je daar op. Samen met twee vrijwilligers ga je daarna naar boven naar de gespreksruimte van @ease. Hier kun je in alle rust je verhaal doen.


Vragenlijst

Als het gesprek klaar is, zullen de vrijwilligers je vragen op een iPad een vragenlijst in te vullen. Dit kan anoniem. De antwoorden worden gebruikt voor onderzoek. We willen bijvoorbeeld graag weten hoe jij @ease gevonden hebt en hoe je het gesprek vond gaan. Jouw mening is belangrijk voor ons. Je kan ons helpen @ease te verbeteren. Mocht je liever niet mee willen werken, dan is dat geen probleem. Je kunt dat gewoon tegen ons zeggen.


Vragen over je gezondheid?

Wil je iets weten over je gezondheid? Ga naar www.jouwggd.nl.Direct hulp nodig?

Denk je aan zelfmoord en heb je direct hulp nodig?Veel jongeren vinden het moeilijk om over zelfmoord te praten. Maar we weten dat praten over zelfmoordgedachten heel erg kan opluchten. Het helpt om de eenzaamheid en spanning weg te nemen. Je wordt rustiger. De ander kan je helpen om je gedachten te ordenen. En zal proberen om samen met jou een oplossing te zoeken.


Kamer Amsterdam
Logo @ease